Beleggen; de voor -en nadelen

Beleggen is tegenwoordig een hele goede manier om je spaargeld te verdubbelen. Sommige mensen zijn er al zover in ontwikkeld dat ze ervan leven! Echter zitten er ook voor-en nadelen aan, voor zowel amateurs als gevorderden. Dat leg ik allemaal uit in dit artikel!

Beleggen

Wat is beleggen?

Beleggen is een ruime term voor het investeren van geld. Het doel is dus om er meer geld uit te halen dan wat je erin investeert. Zo verdien je geld met beleggen. Je kan beleggen in bijvoorbeeld obligaties, aandelen of beleggingsfondsen.

Veel mensen denken dat beleggen veel geld, tijd en ervaring kost. Echter is dat niet waar! Ook jij, wat je ook doet, kan beleggen. Vind je het moeilijk? Dan zijn er genoeg handleidingen die je (gratis) kan krijgen door de 1e stappen te zetten. 

De Trading Navigator Methode

De cursus

 De Trading Navigator cursus is een enorm uitgebreide cursus met video’s, checklists, samenvattingen en nog veel en veel meer! Alles word echt stap voor stap uitgelegd. De 6 weekse cursus bevat wekelijks een nieuw onderwerp, zodat er genoeg tijd in geschonken word. De ene week gaat het over bewezen aandelen en de andere week gaat het over verkoopsignalen, ALLES word keurig uitgelegd! 

Wat ook een voordeel is, is wanneer je de Trading Navigator Methode koopt, je er levenslang toegang in hebt. Dus je kan leren zolang je wilt. Ideaal toch? Lekker je eigen tempo. En heb je dan eventueel nog vragen is er natuurlijk nog de community waar je met al je vragen terecht kan! Daarnaast kan je ook terecht via e-mail en er zijn vraag –en antwoord gesprekken met beleggingsexperts. 

De software 

De Trading Navigator Software is een software die jou automatisch helpt met meldingen sturen van koop –en verkoopsignalen. Het is namelijk mogelijk om in 5 minuten per week de markt te analyseren met deze software! 

Zodra de software aangeeft dat er een stijgende trend is dan stap je dus in de markt. Ze noemen het dan ook wel ‘long’ en zodra je een markt uitstapt heet het ‘short’. Zo moeilijk is het niet toch? 

Je controleert dus elke week in 5 minuten de markt, stijgt het dan stap je in (long), zakt het dan stap je uit (short).  

Door deze eenvoudige strategie heeft het rendement wel maar liefst 20,6% per jaar opgeleverd in 26 jaar! 

beleggen

Voordelen van beleggen

Hoger rendement

Sparen op een spaarrekening levert tegenwoordig niks meer op, waardoor veel mensen dus gaan beleggen. Met de Trading Navigator kan je een rendement behalen van maar liefst 20,6%. Dat is echt veel! De gemiddelde mensen die eraan beginnen, zonder er verstand van hebben kunnen er misschien 10% uithalen. Maar hoe meer hoe beter toch? Ligt er natuurlijk ook aan hoever je je investeringen verspreid op de markt. Door te spreiden verminder je namelijk ook je risico.

Passief inkomen

Net zoals op een spaarrekening ook bij beleggen dividend ontvangen. Alleen weet je nooit hoeveel dat het is en word het meestal jaarlijks uitbetaald. Maar het zorgt natuurlijk wel voor een fijn extra inkomen! Beleggen gaat helemaal vanzelf, mits de koersen stijgen.

Als het toch teveel tijd kost voor jou, dan kan je ook de beleggingen laten doen door een beheerder die er goed verstand van heeft. Maar onthoud wel dat deze persoon ervoor betaald moet worden.

Je kan altijd stoppen, maar..

Voordeel van beleggen op een aandelenmarkt is, dat je altijd kan stoppen wanneer je wilt. Je kan gewoon je geld opnemen als je het nodig hebt. Echter zit hier ook 1 nadeel aan. Als je dat ineens doet kan het zijn dat je je aandelen met verlies moet verkopen. Dus ook als je belegt is het handig altijd geld op de spaarrekening te houden. 

beleggen

Nadelen van beleggen

Aan alles zitten nadelen aan vast. Dus ook geef ik nadelen aan met beleggen. Misschien stelt het niks voor, toch licht ik ze even aan je toe. 

Het kost tijd!

Als je gaat beginnen met beleggen, zonder er iets van te weten, kost het enorm veel tijd om alles onder de knie te krijgen. Ga even na hoe je het gaat aanpakken en via welke bank of broker je het wilt gaan doen. Het is echt belangrijk je goed in te lezen voordat je begint en misschien wel door fouten geld kwijtraakt. 

Het is echt belangrijk dat je voorbereid aan de gang gaat. Het kost geen geld, vraag verschillende handleidingen aan! En als je wel geld wilt investeren voor iets wat gegarandeerd helpt, vraag dan een cursus aan bij De Trading Navigator Methode. Het is een investering maar het helpt jou gegarandeerd voor een rendement van 20,6%!

Je kan geld verliezen

Ik denk dat dit wel 1 van de grootste nadelen is van beleggen; je kan geld verliezen. Niet als je je geld op je spaarrekening laat staan voor rente. Maar helaas is geld verliezen soms een risico, die je moet nemen, om geld te winnen. Als je geen risico wilt nemen, zal je geen geld verdienen met beleggen, heel simpel. Echter zal dit risico met De Trading Navigator Methode minder zijn omdat je goed opgeleid wordt. 

Niemand heeft een glazen bol

De rendementen van afgelopen jaren kunnen we allemaal inzien, echter, hebben we geen glazen bol om te kijken wat er in de toekomst gebeurd. De Trading Navigator methode geeft wel veel inzicht erop waardoor je op de juiste manier kan gaan beleggen. Maar toch kan het tegenvallen, ook als hun jou helpen. Ik zeg niet dat het gebeurd, maar je moet het altijd in je achterhoofd houden. Je hebt met verlies tijd nodig om je verliezen goed te maken. 

Sommige mensen verkopen ook gelijk hun aandelen als ze verliezen hebben gemaakt. Doe dat niet! Er zijn altijd pieken en dalen, meestal gaat een koers stijgen nadat hij is gedaald. Echter weet je nooit wanneer. 

Beleggen is dan ook voor een langere tijd, ga maar uit van 2 tot 5 jaar.

30 Winstgevende aandelen in 5 minuten

30 winstgevende aandelen in 5 minuten

Deze GRATIS handleiding ’30 winstgevende aandelen in 5 minuten’ is maar beperkt geldig, dus wees er op tijd bij!

Ben jij bang dat je veel risico’s loopt op de markt? Daar hoef je niet bang voor te zijn met deze handleiding. Ook voor gevorderde beleggers staan er interessante tips in!

30 winstgevende aandelen in 5 minuten

Hoe kan ik winstgevend beleggen?

Winstgevend beleggen zonder moeite te doen? Dat bestaat niet! Je zal altijd moeite erin moeten steken om geld te verdienen. Met beleggen of affiliate marketing, het maakt niet uit! Je zal er altijd tijd voor moeten maken. De enige voordelen zijn alleen: Je werkt maar enkele uurtjes voor veel geld! Mits je het goed doet.

Daarom heeft Harm van Wijk dus verschillende handleidingen geschreven om jou hierin te steunen.

’30 Winstgevende aandelen in 5 minuten’ gaat jou helpen een goeie strategie op te bouwen. En wees niet bang! Je hoeft hier geen ervaring voor te hebben, alles word keurig uitgelegd.

Wie is Harm van Wijk?

Harm is een bekende en betrouwbare man in de wereld van beleggen. Hij is al te gast geweest bij verschillende programma’s en radio zenders zoals; Radio 1 & RTL Businessclass. Nog meer tv-programma’s en radiozenders, teveel om op te noemen… daar zijn jullie namelijk niet voor gekomen. Harm helpt al 10 tallen jaren beleggers met beleggen. Hij is er al lang mee bezig! 

Hij heeft al verschillende strategieën gemaakt om mensen te helpen zoals boeken, platforms, cursussen en ook heeft hij een community waar je terecht kan met al je vragen. 

Klinkt het nu een beetje betrouwbaar? Hij heeft zichzelf heel goed bewezen, althans vind ik en meerdere beleggers. Hij heeft een mooie cursus met software ontwikkelt, namelijk de; Trading Navigator Methode. Lees zeker verder! 

Maak winst op de beurs zonder veel risico te lopen! Ook voor als je weinig tijd hebt 🙂

Hierin onthult Harm;

 • Op welke website je aandelen kunt screenen
 • Hoe je leert van de beste beleggers
 • Hoe je goedkope van dure aandelen onderscheidt
 • En hoe beleggen weer leuk wordt!
 • Ook niet te vergeten: PLUS toegang tot de ledenomgeving waar je leert van diverse expert beleggers!

 

               BEPERKT TOEGANG!

Deze pagina bevat affiliate links. Lees hier meer over op privacybeleid.

Beleggen; Leer de 7 geheimen!

Wat is beleggen?

Dat is makkelijk uitgelegd! Beleggen is geld inzetten op basis van een inschatting van een waarde van een activa, zoals bitcoin, Ethereum, goud, olie etc. en probeert hier dus geld mee te verdienen. De waarde van de belegging kan stijgen of dalen op de markt.

Waar kan je in beleggen?

Er zijn verschillende producten te koop op de beurs. Dan kan je vooral denken aan;

 • Aandelen
 • Goud
 • Zilver
 • Palladium
 • Olie
 • Obligaties
 • Hout
 • Indexfondsen (ETF’s)

ETF’s is een afkorting van Exchange-traded fund. Dit zijn beleggingsproducten waarmee je de ontwikkeling van een index kunt volgen. 

Nadeel hiervan is dat je meer risico’s volgt omdat je hier niet 1 aandeel koopt maar meerdere.

Wat is het geheim voor beleggen?

De handleiding ‘7 geheimen van succesvol beleggen’ gaat jou helpen om winst te maken op de beurs.

Geld verdienen op de beurs is een goede strategie om geld te verdienen. Maar je moet wel weten wat je moet doen.

Deze GRATIS handleiding gaat jou leren;

 • hoe je onnodige verliezen voorkomt
 • hoe je wel geld verdiend met beleggen
 • wat wel en niet werkt op de beurs
 • hoe je je geld kan laten werken (in plaats van te werken voor je geld 😉 )
 • hoe je jouw financiële toekomst kan verbeteren
 • waardoor mensen geld verliezen op de beurs
 • hoe je straks geld in overvloed hebt!
 • en óók belangrijk; hoe beleggen leuk wordt
7 geheiemen van succesvol beleggen

Wie is Harm van Wijk?

Harm is een bekende en betrouwbare man in de wereld van beleggen. Hij is al te gast geweest bij verschillende programma’s en radio zenders zoals; Radio 1 & RTL Businessclass. Nog meer tv-programma’s en radiozenders, teveel om op te noemen… daar zijn jullie namelijk niet voor gekomen. Harm helpt al 10 tallen jaren beleggers met beleggen. Hij is er al lang mee bezig! 

Hij heeft al verschillende strategieën gemaakt om mensen te helpen zoals boeken, platforms, cursussen en ook heeft hij een community waar je terecht kan met al je vragen. 

Deze pagina bevat affiliate links. Lees hier meer over op privacybeleid.

Hoe kan je geld verdienen met Bitcoin en Ethereum?

Bitcoin en Ethereum Jij bent waarschijnlijk 1 van de vele mensen die crypto currencies volledig in de aandacht brengt. Iedereen heeft wel van de bitcoin gehoord, misschien ook wel van Ethereum en andere altcoins. Veel mensen zeggen dat geld verdienen met Bitcoin en Ethereum makkelijk is. Maar echter was dat niet echt het geval. Cryptocurrencies kon risico’s met zich meedragen van 30% verlies. Dat is niet niks!

Maar hoe maak je nou winst op deze crypto beurs? Daar heeft Harm van Wijk een geweldige handleiding over geschreven. En het antwoord op jouw vraag! Als iemand het wel weet, is hij het wel! Hij kan jou precies vanuit het beleggersoogpunt uitleggen waar de kansen liggen op de crypto markt.

Wie is Harm van Wijk?

Harm is een bekende en betrouwbare man in de wereld van beleggen. Hij is al te gast geweest bij verschillende programma’s en radio zenders zoals; Radio 1 & RTL Businessclass. Nog meer tv-programma’s en radiozenders, teveel om op te noemen… daar zijn jullie namelijk niet voor gekomen. Harm helpt al 10 tallen jaren beleggers met beleggen. Hij is er al lang mee bezig!  

Harm van Wijk

Hij heeft al verschillende strategieën gemaakt om mensen te helpen zoals boeken, platforms, cursussen en ook heeft hij een community waar je terecht kan met al je vragen. 

Klinkt het nu een beetje betrouwbaar? Hij heeft zichzelf heel goed bewezen, althans vind ik en meerdere beleggers. Hij heeft een mooie cursus met software ontwikkelt, namelijk de; Trading Navigator Methode. En dus ook een aantal handleidingen zoals “Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum”.

Handleiding 'Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum'

Bitcoin en Ethereum
 • 22 geweldige handleidingen en 1 GRATIS online training!
 • Zie met de gratis training hoe jouw portemonnee vult!
 • GRATIS E-book erbij ‘Expert kansen voor 2022’

        Pak je kans!

Deze pagina bevat affiliate links. Lees hier meer over op privacybeleid.